Elbil-lader privat

Smart hjemmelading av elbilen fra JM Hansen

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. ZAPTEC HOME er en ny og smart ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg. Laderen kan også kommunisere med strømmåleren slik at den dynamisk kan tilpasse effekten til elbilen etter forbruket i huset. Basert på total effekt og også i fremtiden når det er billigst. Dette er fremtidens lader som gjør det enkelt å være smart. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Pris for hjemmeladeren er kr 15.990,- inkl mva.

Standard installasjon inneholder følgende:

 • 10 meter kabel fra sikringsskap
 • Reise for installatør 50 km tur/retur
 • Ett oppmøte og inntil 3 timers installasjon
 • Installasjon og dokumentasjon

Overspenningsvern kan komme i tillegg hvis dette mangler (Eldre anlegg)

Arbeid utover standardinstallasjon, samt tilleggsoppdrag, faktureres i tillegg.

 Lavere kostnader, maks effekt

Smartere
ZAPTEC HOME er utstyrt med det ypperste innen ladeteknologi

Raskere

2-6 ganger raskere ladehastighet enn tradisjonelle ladestasjoner

Billigere
Automatisk lading når strømmen er billigst med smart øko-modus

Tryggere
Ladehastigheten justerer seg automatisk etter husets forbruk slik at man unngår at hovedsikringen går

 

 

 Trygghet for deg og familien

Å lade elbilen med en vanlig stikkontakt kan skape farlige situasjoner som brann og elektrisk støt. Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter.

Ladestasjonen installeres av JM Hansen i garasjen din hjemme eller på biloppstillingsplassen ved hytta eller feriehuset.

 Passer alle typer elbil

ZAPTEC HOME passer til alle elbiltyper. Da kan du velge den bilen du virkelig har lyst på neste gang du skal bytte elbil, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også.

 Premium pakke – Få full kontroll på ladingen

ZAPTEC HOME APM lar kunder hente ut informasjon om eget strømforbruk i huset. Den rapporterer AMS-måleverdier i realtid til ZAPTECs skytjenester, hvor avanserte algoritmer styrer ladestasjonen. Ladingen justerer seg automatisk etter husets forbruk, og tildeler mer strøm til elbillading når huset bruker mindre – og omvendt. Det betyr at man kan lade bilen raskest mulig uten fare for at hovedsikringen ryker.

Kort teknisk informasjon og funksjoner med ZAPTEC HOME

 • Tryggere lading med innebygd jordfeilvern type B
 • Still lysstyrken selv
 • Raskere lading med opptil 22kw, på 1- og 3-fase
 • Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen
 • Les av ladeforbruk i ZapCloud portalen
 • Velg hvem som får lade ved å sette opp brukertilgang
 • Ladestasjonen er tilkoblet internett – driftssikker med programvareoppdateringer
 • Type 2 kontakt som er internasjonal standard

 

BESTILLE HJEMMELADER →

Hva bør du tenke på ved hjemmelading?

Hjemmelading handler om å overføre energi fra sikringskapet, via hjemmeladeren, til bilen. Alle disse leddene kan hver for seg være en flaskehals som resulterer i lav ladeeffekt. Og mye hverdagsladingen hjemme kan dekkes med lav effekt. Dette handler om kjøremønster og størrelsen på batteriet i bilen. Men dette er egenskaper som endrer seg. Hva om man bytter jobb og får et annet kjøremønster. Hva med neste bil? De fleste elbilene frem til nå har hatt rekkevidde på 20-30 mil og kan fullades over natten med kapasiteten i en vanlig stikkontakt. Men de nye bilene som kommer på markedet har rekkevidde på 40-50 mil, og rekkeviddene øker for hvert år fordi bilene får større batterier. Enkelte av EL-SUV’ene har batterier opp imot 100 kWh. Med en enkel, billig hjemmelader kan det ta over et døgn å fullade. Dvs at hvis man kommer hjem fra hytta med tomt batteri sent søndag kveld så er batteriet bare 1/3 fullt tidlig neste morgen.

For å sikre rask lading når det trengs – unngå flaskehalser.