Om JM Hansen

Dedikert. Kompetent.

JM Hansen kjennetegnes av smarte løsninger og en dynamisk, kompetent og ambisiøs arbeidsstokk. Vi har gjennom 100 år etablert oss som en av de største lokalt eide kompetansebedrifter innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge og du vil finne vårt arbeide i mange av de mest spennende prosjektene i Norge og internasjonalt – da spesielt i arktis.

Lokale kontorer

JM Hansen har sitt hovedkontor i Tromsø og virksomhet i Hammerfest, Storsteinnes, Svalbard, Havøysund og i russiske Murmansk.

Et sterkt lokalt kompetansemiljø

JM Hansen As ble etablert i 1925 og er totalleverandør innen elektriske installasjoner og elektriske produkter. Helt siden vår grunnlegger Johan Martin Hansen var blant de første til å tilby installasjon av elektrisitet ombord i fiskebåter, har vi målrettet arbeidet for å gi kundene våre optimale løsninger- basert på høy kompetanse og lang erfaring. Med stadig sterkere filialisering av nordnorsk næringsliv, er det viktig å være en del av et sterkt lokalt kompetansemiljø!

Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM Hansen, og i tillegg betyr det svært mye for oss at vi er en nordnorsk bedrift som bidrar til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap – også de neste 100 år.