Om JM Hansen

Vi inkluderer mennesker i fremtidens teknologiske muligheter

I nesten 100 år har vi i JM Hansen vært et lokomotiv i Nord-Norge.  Vår grunnlegger, Johan Martin Hansen, var i 1925 blant de første til å tilby elektrifisering av fiskeflåter. Johan dro Tromsø inn i den moderne verden – og dette er noe vi med stolthet jobber for å opprettholde hver dag.

Helt siden starten har vi gått foran, tenkt nytt og utfordret vår bransje. Vi jobber målrettet for å skape de beste løsningene for våre kunder.

Vi er i nord

Vi har vårt hovedkontor i Tromsø og virksomhet på Storsteinnes, Svalbard og i russiske Murmansk.

Vår arv og vår fremtid

Vi har mye stolthet og engasjement for vårt fag, i tillegg betyr det masse for oss å være en nordnorsk bedrift som ikke bare bidrar til utvikling av egen landsdel, men også våre samarbeidspartnere og kunder.

Ringer i vannet

Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft ved hjelp av lokale arbeids- og inkluderingsbedrifter. Vi kartlegger bedriftenes behov og finner riktig person til jobben. Folk som har falt utenfor arbeidslivet får dermed en viktig mulighet til å komme seg i lønnet arbeid.

Les mer om Ringer i vannet på NHO sin nettside →

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar

Om Miljøfyrtårn →