Jobb og karriere

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte.  JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet som vi nå står i. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap.

JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering. Vi har et trivelig arbeidsmiljø med 150 hyggelige kollegaer, sammensatt av et godt og bredt fagmiljø. Vårt kompetansebehov går fra ingeniører innenfor El-kraft og automasjon hvor ulike arbeidsområder er utvikling, prosjektering, kalkulasjon og prosjektledelser – til administrative stillinger innenfor blant annet økonomi og HR/personal.

I JM HANSEN legger vi vekt på trivsel gjennom sosiale arrangement, bedriftshytte, bedriftsidrett og lav-terskel aktiviteter som ettermiddagstur på en godværsdag. Vi har til og med vårt eget Bryggelaug hvor vi brygger vårt eget øl.

Se under om vi har en ledig stilling som passer for deg, eller registrer din interesse under åpen søknad. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er tilstede i hele Nord-Norge og på Svalbard.