Senior prosjektutvikler


   Fast stilling        Søknadsfrist 26.10.2020


Om stillingen

Du vil i nært samarbeid med kunder, fagansvarlige og interne ressurser for øvrig ha ansvar for å kalkulere og utarbeide anbudsgrunnlag for større prosjekter. Du vil være involvert i hele tilbudsprosessen; herunder holde oversikt over aktuelle forespørsler, utarbeide tilbudsgrunnlag på vegne av JM, bidra til totalteknisk prising i Totalteq sammen med rør- og ventilasjonsfaget, delta i forhandlings- og kontraktsmøter samt yte bistand i byggetid.

Du har ingeniørutdanning, teknisk fagskole eller tilsvarende, samt erfaring fra tilsvarende stilling. Lang erfaring kan kompensere for utdanningskravet. I tillegg har du god økonomi- og kontraktsforståelse og kunnskap om gjeldende lov- og byggeforskrifter.

Om deg

Som ansatt og kollega er du initiativrik, strukturert og målrettet. Du har gode samarbeidsevner og er en lagspiller. Du er faglig engasjert, utviklingsorientert og har god evne til problemløsning. Av natur har du en positiv innstilling og ønsker en arbeidshverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

 


  Søk på stillingen via Finn.no


 

Spørsmål om stillingen

Kontaktpersoner:
Terje Johansen 419 28 189
Jill Klausen 957 56 461

Publisert: 08. oktober 2020