Senior prosjektleder


   Fast stilling        Søknadsfrist 26.10.2020


Om stillingen

Du vil i egne prosjekter ha hovedansvaret for gjennomføring herunder ansvar for fremdrift, økonomi, innkjøp, kvalitet og HMS. Du skal lede og engasjere medarbeiderne, følge opp kunder, leverandører og underleverandører.  Du vil jobbe tett med våre planleggere, prosjekterings ingeniører og øvrige fagområder i JM og Totalteq.

Du har erfaring fra ledelse og gjennomføring av større prosjekter, gjerne med fagbrev som elektromontør Gr L i bunn. Du har høyere teknisk utdanning (høyskole/ingeniør/teknisk fagskole), lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Om deg

Som ansatt og kollega er du initiativrik, strukturert og målrettet. Du har gode samarbeidsevner og er en lagspiller. Du er faglig engasjert, utviklingsorientert og har god evne til problemløsning. Av natur har du en positiv innstilling og ønsker en arbeidshverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

 


  Søk på stillingen via Finn.no


 

Spørsmål om stillingen

Kontaktpersoner:
Terje Johansen 419 28 189
Jill Klausen 957 56 461

Publisert: 08. oktober 2020