Prosjektleder / Senior automasjonsingeniør


   Fast stilling        Søknadsfrist 26.10.2020


Om stillingen

Du vil som senior automasjonsingeniør ha prosjektleder/fagansvaret i automasjonsprosjekter, herunder prosjektering av automatikkanlegg. Du vil bidra og ha ansvar for programmering av PLS, bygg automasjon og SCADA. I egne prosjekter
er du ansvarlig for oppfølging av kunder, samt å sikre prosjektets fremdrift og økonomi.

Du har ingeniørutdanning på bachelor/masternivå innen automasjon, og minst 5 års relevant erfaring fra byggautomasjon og/eller industriautomasjon. Du må ha gode lederegenskaper, og erfaring som prosjektleder vil være en fordel.

Om deg

Som ansatt og kollega er du initiativrik, strukturert og målrettet. Du har gode samarbeidsevner og er en lagspiller. Du er faglig engasjert, utviklingsorientert og har god evne til problemløsning. Av natur har du en positiv innstilling og ønsker en arbeidshverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

 


  Søk på stillingen via Finn.no


 

Spørsmål om stillingen

Kontaktpersoner:
Terje Johansen 419 28 189
Jill Klausen 957 56 461

Publisert: 08. oktober 2020