Prosjekteringsingeniør


   Fast stilling        Søknadsfrist 26.10.2020


Om stillingen

Dine viktigste oppgaver vil være prosjektering av elektrotekniske anlegg, utførelse av beregninger og koordinering mot øvrige fagmiljøer. Som prosjekterende vil du delta i alle faser av prosjektene, fra skisse- og forprosjekt, via samspill i detaljprosjekteringen til oppfølging mot byggeplass og byggherre.

Du er sivilingeniør/ingeniør med minimum 5 års relevant erfaring, og gjerne fagbrev Gr L. Det kreves av deg at du er ansvarsbevisst, og trives med tekniske utfordringer, fokuserer på gode leveranser, godt samarbeid og god kommunikasjon

Om deg

Som ansatt og kollega er du initiativrik, strukturert og målrettet. Du har gode samarbeidsevner og er en lagspiller. Du er faglig engasjert, utviklingsorientert og har god evne til problemløsning. Av natur har du en positiv innstilling og ønsker en arbeidshverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

 


  Søk på stillingen via Finn.no


 

Spørsmål om stillingen

Kontaktpersoner:
Terje Johansen 419 28 189
Jill Klausen 957 56 461

Publisert: 08. oktober 2020